Audi A1 18 inch Dotz Fuji

Audi-A1-18-inch-dotz-fuji-4 Audi-A1-18-inch-dotz-fuji-5

Deze hothatch met maar liefst 200pk onder de motorkap oogt vele malen sportiever met een knappe set 18 inch velgen. Audi A1 18 inch Dotz Fuji dark velgen zijn beschikbaar voor meerdere merken. Bij deze Audi A1 TFSI 40 passen ze perfect in 18 inch. Dotz is een Europese velgenfabrikant, gespecialiseerd in tuning. Dotz wheels is dan ook een ware trendsetter van nieuwe velgendesigns.

Zelf interesse gekregen in een nieuwe set velgen? Contacteer ons of spring eens binnen in onze bandencentrale in Zottegem.

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

declerck_banden_velgen_skoda_octavia_rs_tec_18_inch_zottegem_8 declerck_banden_velgen_skoda_octavia_rs_tec_18_inch_zottegem_5
In de zoektocht naar retrovelgen kwam Peter terecht op onze velgenconfigurator. De...
bmw_x3_20_inch_gmp_swan_voor bmw_x3_20_inch_gmp_swan_na
Wow! Nogmaals een mooi voorbeeld dat de velgen de auto afmaken. De...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.