Audi velg opgeknapt

audi-velgen-voor audi-velgen-na

Een tweedehandswagen had initieel vier zwart gewrapte velgen volgens de verkoper. Na een tijdje begon de wrap los te komen van de velgen. Een velg bleek helaas gelakt te zijn. Dus de klant had 3 zilveren velgen achter een tijdje en een zwarte. Wij hebben deze in de originele kleur gepoederlakt. Zo is deze Audi velg opgeknapt.

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

Audi-A1-18-inch-dotz-fuji-4 Audi-A1-18-inch-dotz-fuji-5

Deze hothatch met maar liefst 200pk onder de motorkap oogt vele malen sportiever...

bmw-velgen-2-voor bmw-velgen-2-na

BMW velgen die hersteld zijn in de originele kleur, zien er weer als...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.