Citroën C5X 17 inch Rial Lucca

citroën-c5x-17-inch-rial-lucca-2 citroën-c5x-17-inch-rial-lucca-1

De zwarte wintervelgen van Rial passen goed bij het design van deze Citroën. Bovendien zijn deze siervelgen gemaakt van premium materiaal met een hoge belastbaarheid, hierdoor kunt u genieten van stijl en prestaties die jarenlang mee zullen gaan. De wintervelgen zijn uitgerust met een kwalitatieve winterband van het A-merk Bridgestone.

Citroën C5X 17 inch Rial Lucca velgen voor jouw auto? Contacteer ons gerust voor meer informatie!

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

declerck_banden_velgen_skoda_octavia_rs_tec_18_inch_zottegem_8 declerck_banden_velgen_skoda_octavia_rs_tec_18_inch_zottegem_5
In de zoektocht naar retrovelgen kwam Peter terecht op onze velgenconfigurator. De...
bmw_x3_20_inch_gmp_swan_voor bmw_x3_20_inch_gmp_swan_na
Wow! Nogmaals een mooi voorbeeld dat de velgen de auto afmaken. De...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.