BMW velgen hersteld zilver

bmw-velgen-2-voor bmw-velgen-2-na

BMW velgen die hersteld zijn in de originele kleur, zien er weer als nieuw uit. Het herstelproces omvat het verwijderen van lak, krassen, deuken en andere beschadigingen op de velgen en het aanbrengen van een nieuwe poederlak in de originele BMW kleur. Het resultaat is een frisse, glanzende set velgen die uw BMW weer doen stralen. Herstel van BMW velgen is een kosteneffectieve manier om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien, zonder de hoge kosten van vervanging van de originele velgen.

BMW velgen hersteld zilver in de originele staat? Contacteer ons voor een prijsofferte op maat!

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

BMW-330e-19-inch-rial-x10-toyo_declerck BMW-330e-19-inch-rial-x10-toyo_bandencentrale_zottegem

De BMW 330e 19 inch Rial X10 velgen zijn een stijlvolle upgrade voor...

bmw_x3_20_inch_gmp_swan_voor bmw_x3_20_inch_gmp_swan_na

Wow! Nogmaals een mooi voorbeeld dat de velgen de auto afmaken. De originele...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.