Ssangyong Musso 18 inch Brock Rc25

ssangyong-musso-18-inch-brock-rc25-1 ssangyong-musso-18-inch-brock-rc25-4

De eigenaar van deze Ssangyong Musso was op zoek naar een set offroad wielen om ook op het ruigere terrein mee te kunnen. De General Tire Grabber At3 is de perfecte oplossing om niet te veel rijcomfort in te boeten op de weg, maar toch naast de baan en in het zand te kunnen cruisen. Omdat de Ssangyong Musso een zwarte carrosserie heeft, ging de voorkeur naar zwarte velgen van het Duitse merk Brock in 18 inch. De velgen van Brock kunnen tegen een stootje en bovendien krijg je tot 5 jaar fabrieksgarantie op deze velgen.

Ssangyong Musso 18 inch Brock Rc25 velgen voor jouw 4×4? Contacteer ons gerust voor advies op maat!

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

declerck_banden_velgen_skoda_octavia_rs_tec_18_inch_zottegem_8 declerck_banden_velgen_skoda_octavia_rs_tec_18_inch_zottegem_5

In de zoektocht naar retrovelgen kwam Peter terecht op onze velgenconfigurator. De 18...

bmw_x3_20_inch_gmp_swan_voor bmw_x3_20_inch_gmp_swan_na

Wow! Nogmaals een mooi voorbeeld dat de velgen de auto afmaken. De originele...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.