Fiat Tipo 16 inch GMP Matisse

Fiat-Tipo Fiat Tipo 16 inch GMP Matisse

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele upgrade voor jouw Fiat Tipo? Dan zijn de Fiat Tipo 16 inch GMP Matisse velgen van Bandencentrale De Clerck in Zottegem de perfecte keuze! Deze lichtmetalen velgen geven jouw auto een unieke uitstraling en zorgen tegelijkertijd voor een verbeterde rijervaring.

Waarom kiezen voor GMP Matisse velgen?

Stijlvol design: De Matisse velgen hebben een modern en elegant design dat perfect past bij de Fiat Tipo. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd de perfecte velg kunt vinden die bij jouw smaak past.
Lichtgewicht: De Matisse velgen zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze een stuk lichter zijn dan stalen velgen. Dit zorgt voor een verbeterde wegligging en een lager brandstofverbruik.
Comfortabel: De GMP Matisse velgen zijn voorzien van een speciale coating die trillingen en geluid absorbeert. Dit zorgt voor een comfortabelere rijervaring.
Banden De Clerck: jouw specialist in velgen en banden in regio Zottegem, Herzele, Lierde, Zwalm, Oudenaarde, Erpe-Mere, Gavere, Brakel…

Banden De Clerck is al meer dan 25 jaar een specialist in velgen en banden. Wij bieden een breed scala aan velgen voor alle soorten auto’s, inclusief de Fiat Tipo. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte velgen voor jouw auto.

Daarnaast monteerden we Bridgestone banden met 24 maanden First Stop bandengarantie. Kiezen voor kwaliteitsbanden is jammer genoeg nog geen garantie op lekvrij rijden. Een spijker, glasscherven of een borduur raken, het valt niet altijd te vermijden.

Met Bridgestone kies je niet enkel voor een stevige band, je krijgt nu bovendien gratis de FirstStop bandengarantie. Dat houdt in dat eventuele schade binnen 24 maanden volledig en automatisch gedekt wordt.

Bij elke aankoop regelen wij de waarborg en jij kan met een gerust hart veilig op weg.

Fiat Tipo 16 inch GMP Matisse velgen kopen? Dat doe je bij jouw bandenspecialist in Zottegem.

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

Renault Express-15-inch-Cesam-Sport-Bankizz5 Renault Express-15-inch-Cesam-Sport-Bankizz4

Deze bestelwagen mocht uitgerust worden met een betrouwbare velg aan een scherpe prijs:...

Audi-Q7-21-inch-GMP-Gunner2 Audi-Q7-21-inch-GMP-Gunner5

Deze klant met zijn elektrische Audi Q7 e-tron was op zoek naar een...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.