Tesla Model Y 19 inch TNA Razor

Tesla_Model_Y_19_inch_TNA_Razor_voor Tesla Model Y 19 inch TNA Razor

Verken de weg met stijl: directionele Tesla Model Y 19 inch TNA Razor velgen van The New Aero maken jouw Tesla aerodynamischer.
Til jouw Tesla Model Y naar een hoger niveau met de Tesla Model Y 19 inch TNA Razor velgen van The New Aero by Fondmetal. Deze prachtige velgen combineren een strak design met geavanceerde aerodynamica, waardoor je een optimale rijervaring geniet.

De voordelen van de TNA Razor velgen:

  • Verbeterde aerodynamica: De unieke vormgeving van de velgen vermindert de luchtweerstand, wat resulteert in een efficiëntere rijstijl en een verhoogd rijbereik. Zo zijn de velgen directioneel, de linkse velgen zijn anders dan de rechtse TNA velgen.
  • Stijlvol design: De Razor velgen geven jouw Model Y een moderne en sportieve uitstraling. De velgen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je ze perfect kunt afstemmen op de rest van de auto.
  • Lichtgewicht constructie: De velgen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor ze lichtgewicht zijn en de prestaties van jouw auto verbeteren. Het streefgewicht van The New Aero Razor gaat richting de 13kg per velg.
  • Eenvoudige installatie: De velgen zijn eenvoudig te installeren en compatibel met de originele wielmoeren van de Model Y.
    The New Aero by Fondmetal is een toonaangevende fabrikant van aftermarket velgen voor Tesla-modellen.

We monteerden winterbanden van het merk Continental met de originele T0-markering.

Tesla Model Y 19 inch TNA Razor velgen voor jouw Tesla model Y? Contacteer Bandencentrale De Clerck in Zottegem.

 

 

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

Renault Express-15-inch-Cesam-Sport-Bankizz5 Renault Express-15-inch-Cesam-Sport-Bankizz4

Deze bestelwagen mocht uitgerust worden met een betrouwbare velg aan een scherpe prijs:...

Audi-Q7-21-inch-GMP-Gunner2 Audi-Q7-21-inch-GMP-Gunner5

Deze klant met zijn elektrische Audi Q7 e-tron was op zoek naar een...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.