Mercedes Vito 18 inch Brock Rc32

mercedes_vito_brock_rc32_18_inch_5 mercedes_vito_brock_rc32_18_inch_4

Ook schrijnwerker Simon ruilde zijn stalen velgen in voor een dikke set 18 inch Brock Rc32 velgen in het mat zwart. De velgen van Brock worden getypeerd door het mooie design in combinatie met het het hogere draagvermogen dat noodzakelijk is bij een bestelwagen.

We programmeerden vier nieuwe TPMS sensoren zodat de bandenspanning correct wordt weergegeven op de boordcomputer.

Daarnaast opteerde deze bestuurder voor Bridgestone Turanza 6 banden met 24 maanden First Stop bandengarantie. Zo ben je verzekerd tegen perforatie en beschadiging door voorwerpen (zoals glasscherven, spijkers en stoepranden).

Mercedes Vito 18 inch Brock Rc32 velgen voor jouw camionette?

 

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

declerck_banden_velgen_skoda_octavia_rs_tec_18_inch_zottegem_8 declerck_banden_velgen_skoda_octavia_rs_tec_18_inch_zottegem_5
In de zoektocht naar retrovelgen kwam Peter terecht op onze velgenconfigurator. De...
bmw_x3_20_inch_gmp_swan_voor bmw_x3_20_inch_gmp_swan_na
Wow! Nogmaals een mooi voorbeeld dat de velgen de auto afmaken. De...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.