Fiat Ducato 17 inch Rial Transporter

fiat_ducato_rial_transporter_17_inch_voor fiat_ducato_rial_transporter_17_inch_na

Saaie 15 inch velgen inruilen voor stoere 17 inch velgen? Dat is mogelijk bij Bandencentrale De Clerck in Zottegem. De stalen Fiat Ducato velgen werden vervangen door versterkte aluvelgen in 17 inch. De Rial Transporter is een velg die ontwikkeld is voor bestelwagens zoals deze Fiat Ducato. Dankzij het verhoogd draagvermogen is deze velg uiterst geschikt voor heavy duty gebruik bij Fiat Ducato’s, Peugeot Boxers of Mercedes Sprinters.

Rondom de Fiat Ducato 17 inch Rial Transporter velgen monteerden we nieuwe banden van het merk Landsail.

“Zeer tevreden over de snelle, vriendelijke en vooral top service van het hele team. Deskundige uitleg en zo de Rial Transporter Gloss Black velgen laten monteren op de bestelwagen.”

Getuigenis klant

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

renault-master-17-inch-mak-load-bridgestone-zottegem-voor renault-master-17-inch-mak-load-bridgestone-zottegem-garantie

Deze Renault Master 17 inch Mak Load velgen maken van deze bestelwagen iets...

Fiat-500-16-inch-gmp-matisse-velgen-zottegem-v Fiat-500-gmp-velgen

Nieuwe Fiat 500 16 inch GMP Matisse velgen in Gloss Black mochten we...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.