Peugeot Partner 16 inch Brock Rc32

Peugeot_partner_16_inch_brock_rc32_first_stop_zottegem Peugeot_partner_16_inch_brock_rc32_bandencentrale_zottegem_meerlaan

Geef jouw Peugeot Partner een stoere en robuuste uitstraling met de Brock Rc32 16 inch velgen in satin zwart. Deze lichtmetalen velgen combineren een krachtig design met hoogwaardige afwerking, waardoor jouw bestelwagen er direct moderner en professioneler uitziet. De Brock Rc32 velgen zijn perfect geschikt voor de Peugeot Partner en passen naadloos bij de uitstraling van de auto.

Brock is een Duitse fabrikant die al meer dan 40 jaar lichtmetalen velgen produceert. De Brock Rc32 velgen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en gegarandeerd van topkwaliteit.

Peugeot Partner 16 inch Brock Rc32 velgen zijn vlot leverbaar bij Bandencentrale De Clerck in Zottegem.

Op deze Peugeot Partner mochten we Bridgestone Turanza All Season 6 banden monteren. Op deze vierseizoensbanden zit bovendien 24 maanden First Stop bandengarantie.

De garantie dekt schade die is veroorzaakt door onvoorziene omstandigheden, zoals een lekke band of een klapband.

Interesse in Peugeot Partner 16 inch Brock Rc32 velgen? Contacteer ons snel!

 

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

renault-master-17-inch-mak-load-bridgestone-zottegem-voor renault-master-17-inch-mak-load-bridgestone-zottegem-garantie

Deze Renault Master 17 inch Mak Load velgen maken van deze bestelwagen iets...

Fiat-500-16-inch-gmp-matisse-velgen-zottegem-v Fiat-500-gmp-velgen

Nieuwe Fiat 500 16 inch GMP Matisse velgen in Gloss Black mochten we...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.