BMW 330e 19 inch Rial X10

BMW-330e-19-inch-rial-x10-toyo_declerck BMW-330e-19-inch-rial-x10-toyo_bandencentrale_zottegem

De BMW 330e 19 inch Rial X10 velgen zijn een stijlvolle upgrade voor de bolide van Jonathan uit Pelt.
Bandencentrale De Clerck is trots om de realisatie van Jonathan uit Pelt te presenteren. Zo kwam Jonathan helemaal uit Limburg tot bij ons en koos hij voor een set prachtige 19 inch Rial X10 velgen voor zijn BMW 330e. De velgen zijn afgewerkt in matzwart en geven de auto een sportieve en stijlvolle uitstraling.

De Rial X10 velgen zijn perfect geschikt voor de BMW 330e. De lichtmetalen velgen zijn lichtgewicht en sterk, en ze verbeteren de handling en prestaties van de auto. De matzwarte afwerking geeft de auto een chique en moderne uitstraling.

Bij Bandencentrale De Clerck bieden we 12 maanden garantie op Toyo banden. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en rijdt u met een gerust hart. Toyo dekt alle onherstelbare schade aan jouw banden. Veroorzaakt door inrijding, stoepranden of vandalisme door derden.

Interesse gekregen in BMW 330e 19 inch Rial X10 velgen? Contacteer ons snel!

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

renault-master-17-inch-mak-load-bridgestone-zottegem-voor renault-master-17-inch-mak-load-bridgestone-zottegem-garantie

Deze Renault Master 17 inch Mak Load velgen maken van deze bestelwagen iets...

Fiat-500-16-inch-gmp-matisse-velgen-zottegem-v Fiat-500-gmp-velgen

Nieuwe Fiat 500 16 inch GMP Matisse velgen in Gloss Black mochten we...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.