Renault Trafic 16 inch Rial Transporter

Renault_trafic_16_inch_rial_voor Renault_trafic_16_inch_rial_na

Versterkte Renault Trafic 16 inch Rial Transporter velgen in het blinkend zwart passen perfect onder de bestelwagen van Ube.

Het hoge draagvermogen typeert deze Rial Transporter velgen, zo zijn deze geschikt voor elke Renault Trafic of andere bestelwagens. Deze gloss black velgen van Rial zijn betaalbaar en van hoge kwaliteit net zoals de vierseizoensbanden van Toyo. Bovendien geven wij op Toyo banden 12 maanden garantie. Gedurende 1 jaar worden herstellingen kosteloos uitgevoerd en als de band onherstelbaar zou zijn, wordt de band volledig terugbetaald.

Renault Trafic 16 inch Rial Transporter velgen nodig? Contacteer ons voor een scherpe prijs op maat.

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

Renault Express-15-inch-Cesam-Sport-Bankizz5 Renault Express-15-inch-Cesam-Sport-Bankizz4

Deze bestelwagen mocht uitgerust worden met een betrouwbare velg aan een scherpe prijs:...

Audi-Q7-21-inch-GMP-Gunner2 Audi-Q7-21-inch-GMP-Gunner5

Deze klant met zijn elektrische Audi Q7 e-tron was op zoek naar een...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.