Tesla Model S 19 inch Monaco GP6

Tesla_model_s_19inch_monaco_gp6_pre Tesla_model_s_19inch_monaco_gp6

Tesla Model S 19 inch Monaco GP6 velgen passen perfect bij elke Tesla.

Tesla, als pionier in de wereld van elektrische voertuigen, vereist velgen die zijn geavanceerde en milieuvriendelijke aard weerspiegelen. Ons gamma aan Tesla velgen is speciaal ontworpen voor modellen zoals de Model S, Model 3, Model X, en Model Y. Deze velgen versterken niet alleen de strakke en moderne uitstraling van uw Tesla, maar dragen ook bij aan een efficiëntere en dynamischere rijervaring.

De velgen van het type Monaco Wheels GP6 passen perfect bij alle Tesla-modellen. Bovendien oogt deze Tesla met zwarte velgen stukken eleganter.

 

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

renault-master-17-inch-mak-load-bridgestone-zottegem-voor renault-master-17-inch-mak-load-bridgestone-zottegem-garantie

Deze Renault Master 17 inch Mak Load velgen maken van deze bestelwagen iets...

Fiat-500-16-inch-gmp-matisse-velgen-zottegem-v Fiat-500-gmp-velgen

Nieuwe Fiat 500 16 inch GMP Matisse velgen in Gloss Black mochten we...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.