Volkswagen Transporter 18 inch MSW 48

Volkswagen_transporter_18_inch_msw_v Volkswagen_transporter_18_inch_msw_na

Deze knappe Transporter Multivan ruilde de steelies in voor prachtige aluminium velgen van MSW by OZ Racing. Versterkte velgen van MSW zijn Tüv-gekeurd en hebben bovendien een hoog draagvermogen. Perfect voor bestelwagens of busjes zoals deze Volkswagen Transporter van Manuel.

Daarnaast koos Manuel voor banden van het A-merk Bridgestone Turanza 6 met 24 maanden Firststop garantie.

Tijd voor iets nieuw of een velg gescheurd? Volkswagen Transporter 18 inch MSW 48 velgen zijn uit voorraad leverbaar bij Bandencentrale De Clerck in Zottegem.

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

declerck_banden_velgen_skoda_octavia_rs_tec_18_inch_zottegem_8 declerck_banden_velgen_skoda_octavia_rs_tec_18_inch_zottegem_5
In de zoektocht naar retrovelgen kwam Peter terecht op onze velgenconfigurator. De...
bmw_x3_20_inch_gmp_swan_voor bmw_x3_20_inch_gmp_swan_na
Wow! Nogmaals een mooi voorbeeld dat de velgen de auto afmaken. De...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.