BMW 320i 19 inch Brock B40

BMW-320i-19-inch-Brock-B40-zottegem8 BMW-320i-19-inch-Brock-B40-zottegem7

Zwarte Brock B40 velgen passen goed bij deze BMW 3. Het originele logo past perfect in het naafgat en de breedset zorgt voor een mooi gevulde wielkuip. Dit model van Brock oogt sportief en is gemakkelijk te onderhouden dankzij de weinige maar strakke spaken.

Daarnaast werd geopteerd voor banden van het A-merk Bridgestone Turanza 6 met 24 maanden Firststop garantie.

BMW 320i 19 inch Brock B40 mat zwart velgen voor jouw BMW? Contacteer ons voor een prijsindicatie op maat of spring eens binnen en bewonder enkele pareltjes aan onze muur in Zottegem.

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

declerck_banden_velgen_skoda_octavia_rs_tec_18_inch_zottegem_8 declerck_banden_velgen_skoda_octavia_rs_tec_18_inch_zottegem_5

In de zoektocht naar retrovelgen kwam Peter terecht op onze velgenconfigurator. De 18...

bmw_x3_20_inch_gmp_swan_voor bmw_x3_20_inch_gmp_swan_na

Wow! Nogmaals een mooi voorbeeld dat de velgen de auto afmaken. De originele...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.