Volvo Xc60 18 inch Rial Salento

Volvo_Xc60_18_inch_Rial_Salento Volvo_Xc60_18_inch_Rial_Salento_bandencentrale_zottegem

Deze prachtige Volvo XC60 van Jurgen hebben we uitgerust met 18 inch Rial Salento velgen en Bridgestone winterbanden.
Banden De Clerck in Zottegem is trots op de recente realisatie van een prachtige Volvo XC60 met 18 inch Rial Salento velgen en Bridgestone winterbanden. De combinatie van deze stijlvolle velgen en de hoogwaardige winterbanden zorgt voor een optimale rijervaring, zelfs in de meest barre winterse omstandigheden.

De Rial Salento velgen geven de Volvo XC60 een stoere en sportieve uitstraling. De velgen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn perfect afgewerkt in het blinkend zwart. De Bridgestone winterbanden bieden uitstekende grip en prestaties op winterse wegen. De banden zijn voorzien van de 24 maanden pech garantie van First Stop, zodat je met een gerust hart de winter tegemoet kunt gaan.

Volvo Xc60 18 inch Rial Salento passen ook op andere auto’s. Contacteer ons snel voor Volvo Xc60 18 inch Rial Salento wielen.

Realisatie delen:

Gelijkaardige realisaties

renault-master-17-inch-mak-load-bridgestone-zottegem-voor renault-master-17-inch-mak-load-bridgestone-zottegem-garantie

Deze Renault Master 17 inch Mak Load velgen maken van deze bestelwagen iets...

Fiat-500-16-inch-gmp-matisse-velgen-zottegem-v Fiat-500-gmp-velgen

Nieuwe Fiat 500 16 inch GMP Matisse velgen in Gloss Black mochten we...

Banden De Clerck

Uw banden & velgen specialist

Vrienden worden

5/5

+100 Google-reviews

Maak een afspraak

Boek een afspraak via ons online afspraak formulier van Tyre Service Europe. U wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina.

Zomerbanden

De unieke rubbersamenstelling geeft zomerbanden in de warmere periodes een betere grip op de weg. Bovendien slijten zomerbanden in deze periodes minder snel dan winterbanden of all-seasonbanden. Ook het grover profiel van een zomerband verhoogt de grip bij hogere temperaturen.

Winterbanden zijn niet aangepast aan zomerse omstandigheden. Doorrijden op winterbanden in de zomer, is minder veilig én duurder. Bij hogere temperaturen wordt het rubber van winterbanden te zacht. Dit heeft een nadelig effect op de grip en verhoogt de slijtage. Daarom raden wij aan om de zomerbanden vanaf 15 maart onder de wagen te plaatsen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.